Услуги

Изграждане и поддръжка на водни обекти от Пулс ГСА ЕООД

Изграждане

В горещите летни дни, всички си мечтаят за прохладата, която носи морския бряг, но може би по – добрия вариант е изграждането на басейн във Вашия двор. Наистина това могат да си го позволят само собствениците на еднофамилни къщи.

Поради редица причини много от Вас, може би все още не са успели да намерият най – добрия вариант и да се сдобият с басейн, който ще Ви спаси от горещите дни през лятото. Ако търсите най – подходящия модел басейн в съответствие с Вашите предпочитания, можете да се доверите на фирма Пулс ГСА ЕООД, която ще Ви помогне.

Изграждане на басейни

Изграждане на сауни

Изграждане на джакузита

Изграждане на фонтани

Поддръжка

Пулс ГСА ЕООД е специализирана фирма за оборудване и поддръжка на водни съоръжения. Фирмата предлага на своите клиенти цялостни решения при изграждането на басейни, водни атракциони, сауни и фонтани. Фирмата следва и прилага високи технически и естетични стандарти, работи с висококачествени продукти и материали от водещи в областта европейски компании и ще изпълни и задоволи идеите и желанията на своите клиенти.

Извършва гаранционен и извън гаранционен сервиз

Поддръжка на басейни

Поддръжка на сауни

Поддръжка на джакузита

Поддръжка на фонтани

..Знаехте ли че ние от PoolsGSA..?

Развива своята дейност в областта на строителството. Занимава се с изграждане, доставка и монтаж на басейни, сауни, джакузита, парни бани, фонтани, хидро и електро инсталации.

Пулс ГСА ЕООД извършва ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на обектите.

Извършва услуги по химизация с твърди и течни химикали.

Фирмата прави отстъпки на редовните си клиенти от пет до петнадесет % в зависимост от количеството на извършваната услуга.

При изграждане на нов обект отстъпката е до двадесет % в зависимост от това какво и колко са извършените услуги и дейности.